Cara atasi sembelit semasa berpantang agar jahitan tak terbuka

8/12/2017 nurul husna 0 Comments

Ingat lagi 6 tahun yang lalu..
Una kena sembelit semasa berpantang..
2 jam duduk dalam toilet..
Seriau jangan cakaplah..
Rupanya lepas bersalin, semasa nurse jahit luka episiotomi diorang ada letakkan ubat bagi tahan berak.

3 hari lepas bersalin..
Masa nak cek anak kuning..
Klinik bagi ubat suruh berak pulak..
Tapi Una tak makan pun..
Takut nak berak..
Alhamdulillah luka elok je..
Jahitan walaupun terbuka sikit..
Tapi luka nya dah bersambung..

Berbeza dengan anak ke2..
2 jam lepas bersalin terus nak ke toilet buang air besar..
Tu pun lancar je.
Masa tu tak pulak pihak hospital letak ubat tahan berak..



So Una ingatkan sembelit semasa berpantang ni disebabkan oleh ubat tahan berak tu..
Rupanya more kepada faktor pemakanan ibu-ibu dalam pantang..
Dan ramai sebenarnya yang alami masalah sembelit semasa berpantang ni..
Sampaikan ada yang tersilap langkah..
Terlebih meneran..
Akibatnya jahitan terbuka balik..
Tak pasal2 kena jahit semula..
Kali ni lagi la sakit..
Uh..tak berani nak bayangkan..

Nak tau 1 rahsia tak?

Ubat sembelit semasa berpantang
KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN
Semasa mengandungkan anak ke2..
Una konsisten mengamalkan ostematrix shaklee..
Ostematrix ni sangat mujarab dalam membantu atasi masalah sembelit..
Ini kerana ostematrix ni bukan sekadar suplemen kalsium.
Di dalam setiap tablet ostematrix mengandungi unsur magnesium.

Magnesium didalam Ostematrix Shaklee selain daripada membantu dalam asimilasi kalsium kedalam tulang ia juga secara tidak langsung membantu pergerakan otot usus untuk mengeluarkan najis.

Magnesium juga menarik air, penambahan air didalam kolon menyebabkan najis menjadi lebih lembut dan mudah untuk dikeluarkan.
Disebabkan hal ini ibu-ibu perlu minum banyak air bagi mengelakkan tubuh kita kekurangan air.

🌷TESTIMONI OSTEMATRIX🌷

Sembelit semasa berpantang

Cara atasi sembelit

Masalah sembelit, jika di biar berlarutan, boleh menyebabkan kanser usus atau kanser kolon tau.
Nauzubillah.
Jom lah bertindak segera melancarkan sistem kumbahan kita.

Nak order OSTEMATRIX ni?

CARA ORDER OSTEMATRIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke <OSTEMATRIXini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang vitamin mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya, saya merupakan pengedar Shaklee Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya.


Nurul Husna
Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531
--> www.wasap.my/60162222531

Anda juga berpeluang untukendapatkan FREE konsultasi sebelum dan selepas!

Nak tau cari atasi sembelit paling cool.
Boleh klik link DI SINI↩
http://bit.ly/2uyUkBb

Ingat lagi 6 tahun yang lalu.. Una kena sembelit semasa berpantang.. 2 jam duduk dalam toilet.. Seriau jangan cakaplah.. Rupanya lepas...

0 comments: