Produk untuk sembelit supaya dapat elak kanser kolon

8/11/2017 nurul husna 0 Comments


Pernah tak korang alami situasi semasa nak buang air besar sampai merah-merah muka meneran.
Bukan tu je...
Sampai bersilang-silang kaki dok meneran.

Kalau yer..
Maknanya korang tengah alami sembelit la tu.

Sembelit ni situasi apabila individu membuang air besar kurang daripada tiga kali seminggu dan keadaan itu berlarutan sehingga beberapa bulan.
Seseorang itu juga boleh memiliki gejala sembelit jika lebih 40% najis yang dikeluarkan adalah keras.

Jangan pandang ringan tau gejala sembelit ni..
Sebab sembelit ni juga merupakan gejala awal;
❎buasir
❎apendiks
❎kanser usus/kolon

Hakikatnya ramai yang anggap macam tu (isu remeh) dan berpendapat ia boleh diselesaikan dengan banyak meminum air.

Secara umumnya, sembelit ni biasanya berpunca daripada:-

1. Kurang minum air masak

2. Kurang makan makanan berserat

3. Kurang bersenam

4. Sedang berpuasa

5. Perubahan hormon yang disebabkan oleh tekanan perasaan, sedih dan sebagainya.

Tahu tak korang shaklee ada set sembelit yang sangat berkesan dalam tempoh masa yang singkat.

🌷SET SEMBELIT SHAKLEE🌷

Produk atasi sembelit


1. HERBLAX

➡Membersihkan najis yang tersekat.
➡Mempercepatkan proses pembuangan.
➡Mengembalikan proses natural bowel movement.
➡Mengempiskan perut.

2. OSTEMATRIX

➡Membantu sel menyerap nutrien.
➡Merangsang detoksifikasi
➡Melembutkan najis.

3. LECITHIN

➡Bertindak sebagai pelembut najis
➡memecahkan molekul lemak dan minyak yang tersumbat dalam salur usus

4. ALFALFA COMPLEX

➡Melegakan sembelit meningkatkan kesihatan sistem penghadaman
➡menyokong kesihatan usus
➡membantu menyahtoksinkan badan
➡membantu mengurangkan berat badan

Dengan set ini, bukan sahaja perjalanan ke tandas menjadi lancar, tapi juga boleh kempiskan perut yang buncit akibat mendakan kotoran, lemak, dan toksin pada organ perut dan usus. 

💕Mengapa mesti memilih SET SEMBELIT SHAKLEE💕


✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik
✔Bagus juga dalam membantu menurunkan berat badan.


🌷TESTIMONI SET SEMBELIT SHAKLEE🌷





Masalah sembelit, jika di biar berlarutan, boleh menyebabkan kanser usus atau kanser kolon tau.
Nauzubillah.
Jom lah bertindak segera mencuci segala kekotoran dalam usus.

Nak order SET SEMBELIT SHAKLEE ni?

CARA ORDER SET SEMBELIT SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke <SET SEMBELITini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang vitamin mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya, saya merupakan pengedar Shaklee Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya.


Nurul Husna
Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531
--> www.wasap.my/60162222531

Anda juga berpeluang untukendapatkan FREE konsultasi sebelum dan selepas!

Pernah tak korang alami situasi semasa nak buang air besar sampai merah-merah muka meneran. Bukan tu je... Sampai bersilang-silang k...

0 comments: