Bukan Team Biasa

2/26/2018 nurul husna 0 Comments



Alhamdulillah
Mereka ni adalah barisan leader dalam team sirius star yang sangat hebat.

Actually ada lagi beberapa orang.
Tapi mereka ni fokus marketing secara offline.

Meh nak cite sikit background mereka-mereka ini.

💖Kak Jie Najee Jieto

Beliau adalah ibu kepada 2 orang hero dan juga merupakan seorang guru.
Dengan bebanan kerja sebagai guru, beliau tetap memberi komitmen kepada bisnes di samping tugas sebagai seorang guru tidak diabaikan.

Bagi seluruh penduduk di kawasan Puchong, Bandar Kinrara, PJ, Subang Jaya
Boleh menghubungi kak jie untuk penghantaran terus ke pintu rumah anda.


Sangat hebat dalam konsultasi.

💖An Shalehan Mohd Bahtiar

Beliau lebih dikenali sebagai Cik An di kalangan rakan sekolah.
Walaupun dipanggil Cik, beliau adalah ibu kepada 3 orang cahaya mata.

Mempunyai banyak pengalaman bagi Set Hamil, Set berpantang dan Set Menyusu Shaklee.
Boleh la kontek beliau.
Pasyi penerangan dan konsultasi beliau tidak mengecewakan.

Kawasan COD beliau di sekita Butterwoth, Kepala Batas, Kulim dan kawasan sekitarnya.

💖Adylah Aziz

Orang Rompin Pahang ni diam-diam ubi berisi.
Walaupun senyap di dalam group.
Namun sales tetap gempak.

Beliau sedia membuat penghataran di sekitar Mersing, Rompin dan Pekan, Pahang.

💖Zihan Sarjuni

Paling junior dan muda dalam Sirius Star.
Boleh jugak dikategorikan sebagai diam-diam ubi berisi jugak.

Mana tak nya..
Dalam diam-diam berjaya close deal 3-4 botol vivix dalam 1 masa.

Orang Rengit, Batu Pahat boleh hubungi adik manis ni untuk tempahan vitamin shaklee.

Chop ! Chop !
Teruskan membaca lagi.


Nak tak tambah pendapatan?
Oleh kerana sambutan yang amat menggalakkan Una sedang mencari team member. 
Jom sama2 dengan suri untuk jadi pengedar sah bagi kawasan Batu Pahat dan sekitarnya.

Apa kelebihan yang anda bakal dapat?

1. Modal serendah RM79.50 sahaja untuk mendaftar sebagai ahli. Nak mendaftar secara percuma pun boleh. Hanya perlu hubungi saya 0162222531 untuk mengetahui caranya.
TAK PERLU buat LOAN.

2. Sessi coaching akan diberikan percuma secara atas talian/online iaitu kelas maya dan kelas fizikal. 

3. Konsultasi sebelum dan selepas mendapat Vitamin akan diberikan secara berterusan.

4. Kelas marketing online setaraf kelas berbayar turut diberikan pendedahan kepada ahli baru.

5. GROUP SUPPORT yang sangat ohsem !!
Anda tak akan dibiarkan keseorangan.

6. TAK PERLU simpan stok. (Atas pilihan masing-masing je. Tak diwajibkan sebab company akan bantu uruskan pengeposan.)

7. Boleh dijalankan sepenuhnya dari rumah sahaja.

Untuk menyertai team Una boleh klik link whatsapp ni ↩

Alhamdulillah Mereka ni adalah barisan leader dalam team sirius star yang sangat hebat. Actually ada lagi beberapa orang. Tapi merek...

0 comments: