Solusi untuk isteri yang sering mengadu sakit pinggang semasa hamil

2/26/2018 unazack Husna 0 Comments

Sakit pinggang semasa hamil


Kali ni nak buat artikel khas untuk encik suami pulak.
Bagi yang sayang bini mesti dia akan baca artikel ni sampai habis.
Mau tak sayang...bila kesian tengok isteri hari2 ngadu sakit pinggang.

Bukan nya tak nak tolong urut
Bila tolong urut kang..tak ada 1 part pun yang kena.
Betul kan?

Dah la tak tahu kat mana sebenarnya si isteri tengah sakit.
Dah tolong urut kena marah pulak.


"Ish abang ni, bukan kat situ la."

"Urutla kuat lagi, tak rasa la."



Tu belum lagi bila dia komplen anda tidur lena je siap berdengkur lagi.
Sedang kan si dia tiap-tiap malam tak tidur lena.
Kejap pusing kanan, kejap pusing kiri.
Tak lena-lena jugak.

Simpul biawak la.
Kaki kejang pulak.

Macam ni la situasi hari2 yang berlaku pada encik suami bila isteri stat berbadan dua.

Bukan tak bersimpati.
Bukan tak perihatin.
Tapi tak tau apa yang boleh dibantu.
Takat boleh tolong sapu minyak panas je la.
Last-last masam mencuka si isteri.

So apa nak dibuat bila isteri merajuk gara2 dah tolong urut tapi tetap isteri tak puas hati.
Dah kehabisan idea ke?
Dah mati kutu dibuatnya yer?

Jangan risau.
Masih ada lagi penyelesaian nya.
Apa kata encik suami sekalian hadiahkan isteri sebotol ostematrix.

 Klik Di Sini Untuk membuat tempahan
KLIK DI SINI UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN

Mesti lepas 2 hari isteri kesayangan tuan-tuan tersenyum lebar.

Kenapa OSTEMATRIX?

Semasa hamil, bayi yang sedang berkembang dalam rahim memerlukan kalsium untuk membina tulang dan gigi yang kuat.

Kalsium juga membantu bayi membesar dan membentuk jantung, saraf, dan otot yang sihat.

Setiap hari ibu-ibu memerlukan 1000mg kalsium setiap hari bagi membekalkan kalsium kepada bayi dan pada masa yang sama untuk simpanan 'bank kalsium' ibu sendiri. 

Oleh itu, jika ibu hamil tidak mendapatkan bekalan kalsium yang mencukupi masalah seperti sakit pinggang dan kekejangan akan dialami.

Sebab itu lah ibu hamil sangat digalakkan minum susu setiap hari.
Tapi tidak semua ibu-ibu tolerate dengan susu.
Dan mungkin jugak pengambilan susu tidak mengandungi kalsium yang mencukupi.

Dengan pengambilan 4 tablet ostematrix sehari dapat membekalkan keperluan harian kalsium yang mencukupi.

Perbezaan ostematrix dengan pil kasium lain di pasaran.

Dalam setiap tablet ostematrix dilengkapi dengan Vitamin D dan magnesium sekali.

Apa fungsi kedua-duanya ni?

Vitamin D berfungsi untuk meningkatkan penyerapan kalsium dalam usus kecil dan untuk pembinaan tulang dan gigi yang kuat.

Magnesium pulak sangat penting untuk pembinaan tulang.
Kalau proses pembinaan rumah tu kita gunakan simen untuk melekatkan batu bata kan.
Dalam pembinaan tulang kita perlukan magnesium untuk melekatkan dan mengukuhkan matrix tulang.

Selain itu, ostematrix sangat sesuai untuk mereka yang alah dengan produk tenusu (Cow Milk Allergy) dan sangat mudah ditelan.

Testimoni Ostematrix

Sakit pinggang semasa hamil




Hubungi Una 0162222531 untuk membuat tempahan atau klik link whatsapp di bawah
www.wasap.my/60162222531

CARA ORDER OSTEMATRIX

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke <OSTEMATRIX
ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.


Untuk tutorial step by step menggunakan eSell boleh lihat di sini;



Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang vitamin mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya, saya merupakan pengedar Shaklee Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya.
Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531

Anda juga berpeluang untuk mendapatkan FREE konsultasi sebelum dan selepas!

Kali ni nak buat artikel khas untuk encik suami pulak. Bagi yang sayang bini mesti dia akan baca artikel ni sampai habis. Mau tak saya...

0 comments: