Solusi kepada rambut rosak akibat salah guna produk

2/10/2018 unazack Husna 0 Comments

Serum rambut lelaki

Kalau kita tengok lelaki zaman sekarang pun sama naik je dengan pompuan.
Sama naik dengan gaya hipster.

Kalau perempuan dengan koleksi hijab diorang
Lelaki pulak dengan gaya rambut.

Una pun tak tau sangat la pasal fesyen rambut lelaki sekarang ni.
Tapi yang Una tau
Ramai lelaki nak bergaya
Nak tampil hensem, bergaya
Tapi tak ramai yang rajin nak jaga muka, kulit dan rambut.

Sebab tu la banyak jenama pomade yang berada di pasaran.
Senang pakai pomade ni katanya

Rambut kekal pacak je sepanjang hari.
Tak yah dah sikit-sikit nak kena betul rambut.

Betul ke?

Entah-entah lagi kerap pergi toilet untuk tengok cermin kot
Sebab nak make sure style rambut maintain je.

Tapi yang menjadi masalah nya
Penggunaan pomade yang kerap boleh merosakkan rambut
Rambut yang hitam boleh berubah jadi kemerahan

Bukan itu je
Kalau tak dibasuh dengan bersih
Kesan pomade pada rambut
Boleh menyebabkan rambut jadi rapuh dan mudah gugur

Sebelum kepala anda bertukar menjadi botak sepenuhnya
Anda boleh atasi masalah rambut rosak dan gugur dengan FURY SERUM


Serum rambut lelaki



Apakah itu Fury Serum?

Fury serum adalah serum rambut yang diperbuat khas untuk kaum lelaki dari khasit tembikai susu (honeydew)

Kenapa menggunakan tembikai susu?

Ini kerana tembikai susu mengandungi nutrien yang bagus untuk pertumbuhan rerambut/jambang di kalangan kaum lelaki.

Apakah bahan asas lain dalam Fury Serum?

✔daun pudina
✔madu
✔minyak kelapa dara
✔argan oil

Siapakah boleh mengunakan Fury serum?

šŸ‘¦kaum lelaki seawal usia 13tahun
šŸ‘¦mereka yang mengalami masalah rambut dan kulit kepala
šŸ‘¦mereka yang kurang menitik berat penjagaan rambut

Manfaat utama Fury Serum?

šŸ‘menggalakkan pertumbuhan rambut dan jambang
šŸ‘merawat struktur rambut supaya lebih lembut dan tidak bercabang
šŸ‘mengawal kadar minyak di kulit kepala
šŸ‘menghilangkan kerak kulit kepala atau kelemumur kronik
šŸ‘memberi nutrisi dan vitamin A,  vitamin C dan vitamin E yang diperlukan kulit kepala dan rambut
šŸ‘mengawal masalah rambut gugur
šŸ‘menghilangkan bau hapak rambut

Cara penggunaan Fury Serum?


Serum rambut lelaki


Sembur Fury serum ke atas rambut atau kulit kepala dan gosok perlahan
Gunakan Fury serum sekurangnya 2 kali sehari untuk kesan lebih cepat.

Berapakah harga Fury Serum?

Sebotol RM45 (20ml)

Untuk sebarang pertanyaan dan membuat tempahan boleh hubungi
Call/SMS/WhatsApp: 019-3012586

Kalau kita tengok lelaki zaman sekarang pun sama naik je dengan pompuan. Sama naik dengan gaya hipster. Kalau perempuan dengan koleksi...

0 comments: