Mak nak pesan

2/09/2018 nurul husna 0 Comments

Dah jadi lumrah mana2 seller online..
Masa awal2 promote @ post produk jualan kat fb, ig....
Memang banyak krik...krik...
Tak ada sape pun yang like atau komen..
Apatah lagi nak pm nak beli..

Tu yang ramai tak mampu bertahan lama dalam bisnes online..



Jangan kata korang...
Una pun sama..
Tapi Una pegang pada salah satu kata2 upline @ mentor Una...



"Selagi orang tak panggil ko tokei shaklee..atau sebut je perkataan shaklee terus terbayang ko...jangan berhenti buat sharing...jangan berhenti post shaklee..."

Sejak tu Una memang tak give up...

Untuk pengetahuan anda..dalam team shaklee Una lebih dikenali sebagai
✔Una dikalangan adik beradik shaklee
✔Mami Husna dikalangan anak2 sirius star group & sebahagian blog reader.

Sirius Star ni adalah team yang Una tubuhkan khas untuk anak cucu shaklee Una.
Alhamdulillah setiap hari bilangan ahli yang register di bawah sirius star group bertambah dari masa ke semasa.

By the way Una sentiasa membuka peluang kepada sesiapa sahaja yang ingin menjana pendapatan bulanan/mingguan/harian untuk menyertai sirius star group.


Love 💖
Una Zack
Founder Sirius Star Group
#ssgroup

Dah jadi lumrah mana2 seller online.. Masa awal2 promote @ post produk jualan kat fb, ig.... Memang banyak krik...krik... Tak ada sape pu...

0 comments: