3 sebab kenapa suplemen shaklee tidak berkesan kepada anda

9/26/2017 nurul husna 0 Comments

Gambar : Sumber dari google


Awal tahun lepas, Una dapat ni whatsapp daripada seorang customer baru yang nak cari set kurus. Tapi berdasarkan masalah yang beliau share dengan saya, saya cadangkan akak ni buat detox dulu.

Sebabnya akak ni mempunyai tanda2 toksin banyak dalam badan. Salah satunya kulit kusam & berminyak. Ditambah pulak dengan masalah penghadaman lain.

Alhamdulillah dengan pengambilan set detox ni tak sampai sebulan lagi kot..ramai yang memuji perubahan beliau. Muka makin berseri-seri.




Nampakkan perubahan?

Nak dijadikan cerita..
Una share testimoni ni di wall fb..
Tak lama lepas tu dapat whatsapp daripada regular customer..
Dah macam2 set dia try..
Dari set kurus, set hamil, set detox..

"Husna, akak dah 3 bulan amik set detox tapi tak dapat kesan macam tu pun.."

Nak cakap serba salah..tak cakap pun salah.

Saya pun reply sebab musabab kenapa kesan tak sama...

#1 Akak A tu amik full set. Akak B cuma amik alfalfa & herblax.

Fungsi setiap item dalam set detox berbeza. Kalau masing2 mainkan peranan masing2 cepatlah kerja setel.

#2 Herblax berfungsi untuk cuci usus.
Alfalfa pulak buang toksin. Kan sebelum akak B cakap akak semakin lawas membuang. So tu kesan dari kedua2 vitamin la.

Kalau nak glowing macam tu topup la vivix. Sebab vivix berfungsi mencuci darah. Darah bersih kulit pun nampak cerah dan berseri la.

#3 Akak B dah 3 bulan amik. Tapi belum habis2 lagi makan. Akak amik konsisten tak macam saya ajar.

Kalau dah 3 bulan maknanya dah kena repeat order pun.

"Ooo...akak selalu lupa la..lagipun akak takut la sebab asyik membuang je.."

Kak, membuang tu yang bagus..kita buang toksin @ sampah @ kotoran dari tubuh. Kat rumah pun hari2 kita buang sampah kan.

Cuba seminggu tak buang..tak yah lama la..kita amik 3 hari je..apa agaknya jadi kat rumah kita? Berulat..berbau..

So macam tu la badan kita jugak. Lagi kita simpan toksin tu lagi la cacing ni membiak beranak pinak.

"Ok, insyaAllah akak try konsisten amik macam husna ajar."

Alang2 nak konsisten tu amik la full set akak..

So kalau korang rasa..korang dah lama ambil vitamin shaklee...
Tapi still tak berkesan jugak..
Cuba cek 3 benda ni dulu..
Kalau semua tip top tapi still tak berkesan..
Refer balik ejen anda yer..

Health & beauty consultant
Nurul Husna

Gambar : Sumber dari google Awal tahun lepas, Una dapat ni whatsapp daripada seorang customer baru yang nak cari set kurus. Tapi berda...

0 comments: