Produk hilangkan jeragat degil dengan cepat dan berkesan

9/12/2017 nurul husna 0 Comments

Hilangkan jeragat dengan berkesan

Semalam Una dapat personal whatsapp daripada seorang prospek baru.
Pada mulanya dia nak order vitamin C shaklee..
Tak lama lepas tu beliau tanya pasal vitamin E pulak.
So bila dah 2 produk ni terus dalam kepala Una dapat tau prospek ni nak cari produk untuk kulit.
So Una minta beliau berterus terang apa masalah beliau sebenarnya.
Rupa-rupanya beliau tengah cari produk hilangkan jeragat degil.

Jadi, bila dah tau masalah sebenarnya..
Senang la nak suggest vitamin yang berbaloi..

By the way dalam shaklee ada beberapa produk yang boleh diamalkan bagi menghilangkan jeragat degil dengan cepat dan berkesan.

Sebagai contoh akak ni..
Hanya mengambil gla complex dan vitamin C.

Produk hilangkan jeragat degil

Kenapa gla complex dan vitamin c berkesan menghilangkan jeragat?

Vitamin C 
Vitamin C bertindak untuk seimbangkan pigmen cerah & gelap..jadi ia mencegah daripada pembentukan pigmen secara berlebihan semasa kulit wajah terdedah lama pada sinar matahari.

Gla complex
Antara faktor utama yang menyebabkan jeragat naik di muka adalah disebabkan oleh ketidakseimbangan hormon.
Sebab itulah pada usia 40an wanita selalu ke akan alami masalah jeragat.
Sebabnya pada usia ni tanda-tanda menopous mula dirasai.
Bila dah stat nak menopous ni mula la hormon ke laut.

Jadi dengan mengamalkan gla complex dapat seimbang kan semula hormon dalam badan.
Lagi pula di dalam gla complex shaklee mengandungi vitamin E.
Fungsi vitamin E ni salah satunya memudarkan parut.
Jadi anda tak perlu lagi nak ambil vitamin E.
Kan berbaloi untuk poket anda.

Selain 2 produk di atas..
Shaklee kolagen powder juga sangat cepat memudarkan jeragat di wajah.
Kelebihan kolagen powder ni adalah molekul nya yang halus.
Ini mempercepatkan kulit untuk menyerap molekul kolagen.
So tak hairan lah kalau baru guna 3 sacet kolagen ni...ramai yang kongsi kesan positif nya..

Testimoni kolagen shaklee

Kulitbyang kekurangan kolagen akan nampak kendur dan kusam.
Ini bermakna kulit kita dah tak mampu bertahan daripada radikal bebas (sinaran uv dari cahaya matahari)..
Akibatnya jeragat akan muncul.

Pengambilan kolagen bukan je membuatkan kulit lebih tegang..
Tetapi juga melindungi kulit daripada sinaran uv..
Jadi dengan pengambilan kolagen yang konsisten berkesan memudarkan jeragat di wajah.

Testimoni lain set vitamin untuk hilangkan jeragat degil ni..

Testimoni vitamin c shaklee



Ingin membuat tempahan SET JERAGAT ni.
Ikuti langkah berikut.

Produk hilangkan jeragat degil


CARA ORDER SET JERAGAT SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke SET JERAGAT ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya, saya merupakan pengedar Shaklee Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya.
Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531

Semalam Una dapat personal whatsapp daripada seorang prospek baru. Pada mulanya dia nak order vitamin C shaklee.. Tak lama lepas tu bel...

0 comments: