Cara menghilangkan keloid yang dah bertahun-tahun

9/28/2017 nurul husna 0 Comments


Sebenarnya dah lama pun Una nak share pasal topik ni..
Bila mana ada seorang kawan share pengalaman beliau menghilangkan parut bekas ceaser yang dipanggil keloid ni.
Dan untuk pengetahuan, itulah 1st time Una dengar perkataan keloid tu.
Ingatkan parut je..

Perasan tak setengah orang...
Parut suntikan BCG nya jauh lebih besar berbanding orang lain..
Parut tu la yang dipanggil sebagai keloid.


So bila dah tau cara beliau hilangkan keloid beliau..
Apa lagi excited la Una nak share dengan anda pulak..
Sure ramai yang dah lama cari cara @ produk untuk hilangkan keloid ni kan..

By the way bagi yang baru 1st time dengar istilah keloid ni..
Meh Una share secara ringkas tentnag nya..

Keloid (Scar Tissue) adalah luka parut yang timbul ketika kulit kita terluka.
Biasanya terbentuk disekitar luka untuk memperbaiki dan melindungi cedera atau luka pada kulit.
Pada beberapa kes, scar tissue berkembang secara luar kawalan sehingga meninggalkan semacam daging tumbuh yang lembut.
Itulah yang disebut Keloid.

Keloid ni tak la berbahaya tapi membuatkan penampilan kita nampan tak cantik.
Especially kalo kesan keloid tu di bahagian yang terdedah..(means bukan aurat)

Kadang-kadang luka keloid boleh menyebabkan rasa gatal.
Dan kadang-kadang boleh menyebabkan iritasi bila bergesel dengan pakaian.

Penyebab Penyakit Keloid?

✔Luka Jerawat
✔Terbakar
✔Bekas penyakit cacar air
✔Bekas Tindikan
✔Kesan Menggaru
✔Bekas operation
✔Bekas suntikan vaksin

Bagaimana cara untuk menghilangkan parut keloid

Produk memudarkan keloid

So daripada testimoni di atas..
Puan Nur Iba telah konsisten mengamalkan Esp Shaklee dan Vitamin C Plus.
Walaupun niat asalnya cuma nak mendapatkan kulit yang cantik..
Tak disangka-sangka side effect lain dapat sama.

Rupa-rupanya ada ramai lagi yang turut merasai kesan parut keloid semakin pudar dan mengecut setelah mengamalkan kedua-dua produk ini.

Cara menghilangkan keloid

Produk memudarkan kesan keloid

Dapatkan produk ini segera..sebelum isu keloid ni terus menghantui anda..
Buat encik suami...hadiahkan lah kepada isteri anda.
Kalau dah cantik nanti..bukan orang lain..isteri anda juga.


CARA ORDER PRODUK INI






Cara 1 – Anda boleh terus klik ke ESP & VITAMIN C ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.



Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya, saya merupakan pengedar Shaklee Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya.
Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531
http://nurulhusna.wasap.my

Sebenarnya dah lama pun Una nak share pasal topik ni.. Bila mana ada seorang kawan share pengalaman beliau menghilangkan parut bekas cea...

0 comments: