Rahsia memiliki bayi kulit cantik sejak lahir

9/29/2017 nurul husna 0 Comments


Masa ahkak mengandungkan anak bujang ni ahkak comel amalkan ostematrix je..

Tapi yang dok tanya ahkak ada amik esp ke?
Sebab kulit dia bersih..
Blushing..blushing pulak tu..

Serius ahkak langsung tak minum esp masa hamil..
Sebab macam biasala...
Jenis2 minuman bersusu ni ahkak memang tak boleh telan...

So apsal kulit dia cantik sangat...


Sebab darah campuran cina kot..
Tapi kalo nak compare kan dengan kakak kulit dia tak la seblushing adik...

Haaa....ni la nak cite ni..
Rasanya semua tau kot...
Aisar ni suka sangat makan omega guard..
Tak yah nak suruh2...
Dia tau sendiri bila dia perlu amik..

Kalau bab omega..macam gula-gula je dia buat makan.


So hasilnya kulit dia memang merah2 lutsinar macam tu..

Aih...mana la tak hensem anak mami ni..

So kalau ibu2 nak anak kulit cerah..
Bukan je time mengandung kena jaga makan..
Bila ank dah besar pun boleh start ajar dia amik omega guard ni..
Bijak pun bijak...

Dan sebenarnya dengan mengamalkan set hamil shaklee..
Rata-rata ibu berkongsi kulit anak mereka jauh lebih gebu dan cantik berbanding anak-anak yang tidak mengambil suplemen shaklee sepanjang kehamilan..



Pengedar sah shaklee
Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531

Masa ahkak mengandungkan anak bujang ni ahkak comel amalkan ostematrix je.. Tapi yang dok tanya ahkak ada amik esp ke? Sebab kulit dia...

0 comments: