Kolagen paling cepat & berkesan hilangkan sakit sendi

9/12/2017 Unknown 0 Comments

Produk hilangkan sakit sendi


Kalau sebut kolagen je mesti ramai yang terus terbayang nak awet muda..
kulit cantik dan tegang..

Tapi tau tak yang majoriti customer saya yang beli kolagen powder shaklee adalah di kalangan lelaki..

Bukan sebab diorang nak hensem..
Tapi sebab ACL..

Biasalah bola dan kaum lelaki tak dapat dipisahkan..
Bila dah alami kecederaan pada ligamen lutut mestilah tak senang duduk bila doktor advise untuk berehat daripada bermain bola..


Kenapa kolagen shaklee?
Ini kerana otot / ligamen kita dibina daripada protein kolagen..
Jadi untuk membina & menyambung semula ligamen terkoyak perlu lah ambil kolagen powder ni..
Lagi pula kolagen shaklee adalah satu-satunya kolagen yang mudah diserap..
So no wonder dalam masa 3 hari dah dapat rasai penggunaan kolagen shaklee ni..

Kenapa vivix?
Untuk meningkatkan penumbuhan sel yang baru..

So dengan gabungan kedua-duanya & penggunaan yang kerap.
InsyaAllah ACL anda boleh diperbaiki..

Berapa lamakah masa yang diambil untuk merasai keberkesanannya?

Jika anda bukanlah seorang perokok...
Seawal 3 bulan anda akan merasai kesannya..
Ini kerana sel tubuh kita membahagi dengan lengkap sepenuhnya dalam masa 3 bulan.
Namun bergantung juga kepada pemakanan dan gaya hidup anda.
Adakah anda mengamalkan pengambilan makanan yang mempunyai nutrisi lengkap setiap hari.

Namun jika anda seorang perokok..
Masa yang diambil adalah lebih panjang.
Ini kerana bahan-bahan kimia berbahaya di dalam seputung rokok boleh merosakkan sel.
Jika lebih banyak sel yang rosak..lebih lama masa yang diambil untuk dibaik pulih.

Testimoni Vivix & kolagen untuk masalah sendi..

Kolagen shaklee untuk sendi



Ingin membuat tempahan SET SENDI ni.
Ikuti langkah berikut.



CARA ORDER SET SENDI SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke SET SENDI ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya, saya merupakan pengedar Shaklee Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya.
Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531
http://nurulhusna.wasap.my

Kalau sebut kolagen je mesti ramai yang terus terbayang nak awet muda.. kulit cantik dan tegang.. Tapi tau tak yang majoriti customer...

0 comments: