Bisnes online paling masyuk sepanjang 2017

9/29/2017 nurul husna 0 Comments



Tahun ni dah masuk 4 tahun Una bershaklee..
Rasanya belom terdetik kat hati nak buat bisnes online lain kot..
Kalau terbuat tu sekadar suka2 je..
Nak tolong member2..😂😂
Bukan niat nak tambah pendapatan pun..

Kenapa la Una setia sangat dengan bisnes shaklee ni?

1. Sebab dapat bantu ramai orang dengan pelbagai cara.


✔melalui bisnes shaklee Una dapat bantu lebih ramai orang untuk lebih sihat..tampil lebih yakin & cantik.
✔dapat bantu suami isteri yang dah lama menunggu cahaya mata.
✔dapat bantu suri rumah, wanita bekerjaya, graduan menjana pendapatan bulanan.

2. Melalui bisnes shaklee Una dapat

✔jana pendapatan melalui bonus tunai setiap bulan dan untung runcit secara harian dan mingguan.
Selepas dikira dan dicongak sepanjang 2016-2017 sahaja Una dah layak terima bonus lebih RM13,000.
Hanya dalam tempoh 1 tahun.
Kalau 4 tahun?
✔peluang mendapatkan CAR BONUS
✔Peluang percutian ke seluruh dunia dan menunaikan umrah.
✔peluang menaiki cruise ke 8 buah negara
✔money freedom, time freedom & debt freedom

3. Produk yang diyakini

✔setiap produk shaklee disaring, diuji oleh kumpulan saintis yang bertauliah dan berpengalaman
✔shaklee menjalankan landmark study ke atas produk nya
✔lebih 125 laporan saintifik dan 90 daripada nya telah diterbitkan.
✔syarikat nutrisi pertama di bangunkan di dunia.

4. Boleh dijalankan secara online

✔Kebanyakan kelas coaching, marketing & consultation dengan customer Una lakukan secara online..
✔Jadi masa untuk bersama anak2..menguruskan rumah tangga tidak terganggu dan bisnes tetap berjalan seperti biasa.
✔Bagi yang bekerja bisnes shaklee boleh dijalankan tanpa mengganggu jadual kerja hakiki anda..

Produk yang sentiasa mendapatkan permintaan seluruh peringkat umur.
Kebarangkalian untuk customer repeat order sangat tinggi.

Syok kan..
Una tak nak la syok sorang2..
Jom la kita syok ramai.
Jom sertai team sirius star sekarang..

Una akan guide korang step by step..

Coach Bisnes Online Anda..
Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531

Tahun ni dah masuk 4 tahun Una bershaklee.. Rasanya belom terdetik kat hati nak buat bisnes online lain kot.. Kalau terbuat tu sekadar...

0 comments: