Cara bancuh performance drink shaklee

9/28/2017 unazack Husna 1 Comments

Ada yang panggil air basikal..
Ada yang panggil air oren..
Tapi kesemuanya merujuk kepada air performance drink shaklee..

Apa yang bestnya performance drink ni?

✔satu-satunya minuman isotonik yang bebas gula.
✔mengembalikan bendalir dalam badan dengan segera. Sangat sesuai untuk mereka yang aktif bersukan.
✔mengelakkan berlaku dehidrasi.
✔sesuai diminum oleh semua peringkat umur seawal 1 tahun ke atas.


Disebabkan performane drink ni adalah salah satu daripada puluhan produk shaklee..
(Ramai yang dok ingat shaklee ni ubat)
So ramai yang was-was dengan cara bancuhan dan pengambilan performance drink.
Padahal tak ada cara spesifik pun..

Performane drink ni antara feveret anak-anak saya.
So biasanya saya bancuh siap-siap 1 jug dan letak dalam peti ais..
So bila-bila anak-anak nak minum just ambil dari dalam peti ais tu je...

Cara bancuhan feveret saya sekeluarga..

1. Isi air dalam jug. Jangan terlalu penuh.

2. Masukkan lebih kurang 10 scoop performance drink. Bergantung jugak kepada citarasa masing-masing.

3. Masukkan buah laici @ longan, yang dalam tin tu. Tapi tapis air nya dulu. Ambil buah nya sahaja.

4. Dah siap..kalau nak sejuk boleh tambah ais batu.

Resepi bancuhan performance drink
Tadaa!!! Dah siap.

Selain daripada resepi ni..
Anda boleh juga cuba koleksi resepi bancuhan performance drink di bawah ni..
Sesuai sangat dibuat resepi berbuka puasa.

Cara bancuh performance drink

Cara bancuh performance drink

Cara bancuh performance drink

Cara bancuh performance drink

Cara bancuh performanca drink




Selamat mencuba!!

Ada yang panggil air basikal.. Ada yang panggil air oren.. Tapi kesemuanya merujuk kepada air performance drink shaklee.. Apa yang bestn...

1 comment: