Rahsia kecantikan wanita 30an nampak muda daripada usia

9/25/2017 nurul husna 0 Comments


Alhamdulillah Allah masih panjangkan usia...
2 hari lepas Una dah pun menjengah 32 tahun..
Anak pun dah bakal bertambah jadi 3 orang.
Bila dah 30an ni kalau tak di jaga kesihatan dan kecantikan alamat nya nanti nampak lagi tua la daripada encik suami.
Dah la kami suami isteri sebaya.
So untuk artikel kali ni Una nak share rahsia kecantikan wanita 30an nampak lebih muda daripada usia.

Untuk pengetahuan anda bermula September 2017 shaklee telah meperkenalkan formula baru THE RADIANT 4...
Sejak itu satu-persatu pengguna shaklee berkongsi testimoni mereka menggunakan set  THE RADIANT 4 selama ini.

Walaupun THE RADIANT 4 ni baru diperkenalkan tapi produk dalam set RADIANT 4 ni dah lama ada di pasaran..
Cuma sebelum ni tak diberikan nama spesel macam ni..

Kenapa diberi nama THE RADIANT 4?



 Ini kerana ia berasaskan 4 produk kecantikan shaklee; ESP, Vitamin C, Gla Complex dan Collagen Powder yang bertindak secara 4 langkah juga; Membina (BUILD), Menganjal (FIRM), Melindungi (PROTECT) dan Melembapkan (MOISTURIZE).

PROTEIN ESP UNTUK MEMBINA KULIT SIHAT

Badan dihasilkan dari protein dan dengan itu, untuk memiliki kulit yang sihat berseri, pengambilan protein yang mencukupi adalah penting kerana ia:

✔ Membekalkan asid amino yang penting, yang tidak dihasilkan oleh tubuh anda untuk  fungsi kulit yang optimum.

✔ Menyokong pengeluaran sel-sel kulit yang sihat.Terlibat dalam pemulihan serta pembaikan sel dan tisu kulit.

✔ Menghasilkan hormon yang sihat dan enzim penting untuk kulit.

✔ Menyokong pengeluaran asid amino glutation yang membantu melindungi sel-sel kulit dari kerosakan akibat cahaya matahari.

Sumber protin terbaik tanpa lemak dan kolestrol, tentu sekali ESP.

TINGKATKAN KEANJALAN KULIT DENGAN KOLAGEN

Kolagen adalah struktur penting untuk kulit anda. Ia mengekalkan keanjalan kulit anda dan menghalangnya daripada berkedut, berparut dan menjadi kendur.

Berita baiknya adalah badan anda boleh menghasilkannya sendiri.

Walau bagaimanapun, apabila usia semakin meningkat, jumlah kolagen yang dihasilkan semakin berkurangan, ianya akan mendedahkan anda kepada risiko kulit berkedut dan kendur.

Katakan tidak kepada tanda-tanda penuaan ini dan mulakan pengambilan kolagen sekarang untuk;

Kesan Pengambilan Collagen Powder

✔ Kulit yang lebih anjal.
✔ Mengurangkan kedutan.
✔ Kulit yang lebih lembut, lebih padat.
✔ Mengurangkan parut

PERLINDUNGAN ANTIOKSIDA DENGAN VITAMIN C

Vitamin C, yang bertindak sebagai antioksida menggalakkan penghasilan kulit yang sihat dengan meneutralkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas.

Walaubagaimanapun, badan anda tidak berupaya untuk menghasilkan vitamin C.

Pengambilan vitamin C membantu untuk :

✔ Mengurangkan kedutan
✔ Melegakan kulit yang kering dan kasar
✔ Menggalakkan penghasilan kolagen dan regenerasi kulit
✔ Membantu dalam penyembuhan luka
✔ Mempertahankan kulit daripada radikal bebas

KEKALKAN KELEMBAPAN KULIT DENGAN GLA COMPLEX

Kulit yang sihat bergantung pada jumlah asid lemak pada bahagian kulit terutamanya, asid gamma-linolenic (GLA).

Asid lemak ini berperanan penting untuk mengekalkan kelembapan kulit dan juga:

✔ Mengurangkan gatal dan kulit yang bersisik.
✔ Mengekalkan kelembapan kulit.
✔ Melawan keradangan

Testimoni pengguna The Radiant 4




Jom atasi masalah kulit wajah anda dengan The Radiant 4.
Yang pasti ianya tiada kesan sampingan terhadap kulit anda.
Kerana ia berasaskan bahan organik. Bebas bahan kimia berbahaya.
Lagi pula anda dapat merasai kesan nya lebih dari sekadar kulit cantik.


CARA ORDER THE RADIANT 4

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke <THE RADIANT 4ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.



Untuk tutorial step by step menggunakan eSell boleh lihat di sini;



Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang vitamin mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya, saya merupakan pengedar Shaklee Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya.
Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531

Anda juga berpeluang untuk mendapatkan FREE konsultasi sebelum dan selepas!

Alhamdulillah Allah masih panjangkan usia... 2 hari lepas Una dah pun menjengah 32 tahun.. Anak pun dah bakal bertambah jadi 3 orang. ...

0 comments: