Bagaimana vivix meningkatkan kesuburan lelaki

9/25/2017 unazack Husna 0 Comments



Dah bertahun rasanya ahkak tak bukak biologi spm..
Sebab selama ni decide tak nak offer subjek biologi untuk tuisyen center..

Tapi tahun lepas dah cakap kat hubby tahun ni nak stat ajar biologi balik la..
Atleast ada juga benda baru & challenge yang akan dibuat...

Bab 1 biologi form 4..
Pasal sel haiwan dan tumbuhan..
Salah satu bahagian dalam sel haiwan & tumbuhan adalah MITOKONDRIAN..
Mitokondrian adalah pusat jana tenga bagi sel..
So apa2 saje aktiviti sel..
Mereka mengambil tenaga daripada mitokondrian ni la...




Mitokondrian ni macam enjin kereta jugak la..
Kalau kuasa enjin nya hebat maka laju la kereta tu..
Kalau mitokondrian banyak maka aktiviti sel pun aktif la..

Dalam banyak2 sel manusia...
Sel sperma adalah antara sel yang mengandungi mitokondrian yang banyak..
Ini bagi membantu pergerakan sperma untuk bergerak ke arah ovum bagi tujuan persenyawaan..


So encik suami sangat2 memerlukan mitokondrian ini untuk meningkatkan kesuburan..


Tau tak yang resveraterol terkandung dalam vivix..
Berupaya bantu meningkatkan mitokondrian dalam sel..
So vivix antara ikhtiar terbaik untuk bantu atasi masalah kesuburan di kalangan kaum lelaki..

Dah bertahun rasanya ahkak tak bukak biologi spm.. Sebab selama ni decide tak nak offer subjek biologi untuk tuisyen center.. Tapi ...

0 comments: