Cara mengatasi keracunan makanan dengan pantas

9/10/2016 nurul husna 0 Comments

Herblax shaklee

Sebenarnya selain mencuci usus dan bantu kempiskan perut...ada 1 lagi kelebihan herblax yang ramai tak tau.

Mami sendiri pun baru tau sebab mami baru je alami semalam.

Nak dijadikan cerita..jumaat hari tu suami tapaukan nasi beriani & kambing golek.

Terpaksa tapau sebab hari jumaat kelas full dari pagi sampai petang.

Memang sedap la...tapi tanpa kami sedar salah satu daripada makanan ni nak basi.


Agak nya la..actually tak bau pun ada basi.

Macam biasa sebelum tidur saya telan 4 biji herblax.

Esoknya jam 4 pagi body alarm mami kejut suruh membuang. Memang agak lama di toilet..tapi fefeeling macam dah clear la perut.

Herblax shaklee
Herblax juga mampu menyingkirkan parasit/cacing dalam usus

Siang esoknya means semalam suami & kakak berulang ke toilet.

Kakak tak teruk sangat la. Abi yang yang lagi teruk. Tak terkira rasanya.

Mami? Cool je 😎

Mungkin pagi2 tu mami dah clear perut dengan bantuan herblax tu.


Bagus jugaklah ada herblax dah bantu mami buang 'keracunan makanan' tu.

Herblax shaklee


FUHH !! LEGA.....😧

Sebab tu la pentingnya herblax sentiasa ada di rumah. Dalam keadaan kecemasan macam ni herblax sangat2 membantu.

Nak dapatkan 1 botol?
Boleh hubungi saya segera 0162222531.

1 botol hanya RM52.50 ada 120 biji tablet.

Testimoni Herblax

Testimoni set kurus shaklee

Testimoni herblax shaklee

Sebenarnya selain mencuci usus dan bantu kempiskan perut...ada 1 lagi kelebihan herblax yang ramai tak tau. Mami sendiri pun baru tau s...

0 comments: