Produk kecantikan bukan sekadar untuk kulit cantik

9/30/2016 nurul husna 0 Comments


Setiap kali bila ada customer yang bertanyakan set cantik saya seboleh-boleh nya akan suggest diorang amik esp juga selain daripada vitamin-vitamin lain.

Bukan sebab bulan ni ada promosi esp tapi bulan2 lain yang tak ada promosi pun saya akan cadangkan jugak.

Tahu tak kenapa?


Haa..yang tak tau tu yang kena baca sharing ni.

Cuba baca kat poster di bawah 👇 ni..





"10 JUTA SEL KITA AKAN MATI SETIAP HARI...
UNTUK TUMBUH SEMULA IA MEMERLUKAN PROTEIN"

Apa kaitan sel dan protein dengan cantik pulak?

Mereka yang mempunyai masalah kulit biasanya terdedah kepada persekitaran dan pemakanan yang tidak sihat.

Persekitaran yang tak sihat ni menyebabkan sel kulit cepat rosak. Sel kita memerlukan 3 bulan untuk dibina semula selengkapnya.

TAPI jika anda mengambil esp yang mana KAYA DENGAN PROTEIN akan membantu membina semula sel yang lebih sihat bagi menggantikan sel yang telah mati.

Oleh sebab itu kulit akan jadi semakin awet muda, tegang dan cerah.

Bukan itu je..protein juga berperanan penting bagi membina otot. Lebih banyak otot lebih bertambah metabolisme tubuh. Sebab itulah bila ambil esp pun boleh kurus.

Tapi jika anda nak kurus dengan menahan lapar akan menurunkan metabolisme tubuh anda. Akibatnya bila anda kembali makan seperti biasa, makanan tidak akan diproses menjadi tenaga dengan cepat akibat kadar metabolisme yang dah menurun.

Bukan itu je...esp boleh memberikan rasa kenyang yang berpanjangan disamping membekalkan tenaga dalam tempoh yang lama.

Jadi esp bukan je untuk cantik jer. Bahkan lebih daripada itu. Sebab itu la esp ni dikatakan IBU VITAMIN.

So agak rugi kalau anda tak amalkan esp mulai sekarang. Dahlah tengah promosi.

Nak dapatkan 1 canister esp untuk anda?
Boleh hubungi nombor yang tertera dalam poster yer.



Testimoni Pengguna Esp





Setiap kali bila ada customer yang bertanyakan set cantik saya seboleh-boleh nya akan suggest diorang amik esp juga selain daripada vitam...

0 comments: