Sabun cuci pinggan lembut pada kulit yang elergik

9/18/2016 nurul husna 0 Comments


Jika mami katakan bahawa shaklee Hand dish wash ni berbau harum ini tidak merengsakan/pijar/panaskan tangan dan mesra alam sekitar, mungkin anda beranggapan bahawa ia tidak dapat menanggalkan kotoran dan minyak dengan berkesan.

Hakikatnya, dengan hanya beberapa titik sahaja sudah cukup untuk membersihkan sesinki pinggan mangkuk anda. Dan dengan setitis dah cukup untuk bersihkan seluruh bekas plastik yang dipenuhi dengan minyak atau lemak.




"Sejak kali pertama saya mula gunakan HAND DISH WASH, pijar dan panas tangan lepas basuh pinggan COMPLETELY GONE!
 

Suka sangat. Terus fall in love dan mesti ada spare 3-4botol dekat rumah. Kalau habis pun tak risau sebab dh standby kann.
 

Kita nak guna pinggan tu setiap hari. Lepas cuci, guna lagi.. bayangkan campuran bahan kimia dalam pinggan! Hmmm bahaya bahaya bahaya.
 

Mehlah kita bertukar pada home care yang lebih mesra alam dari Set Get Clean ni.
 

Opss jangan lupa klik videoTengok tutorial ahkak ni basuh cawan.. ok ke?Ok ke?"

                          Puan Lydzar Rusman, Shah Alam


Tahukah Anda?



Sesetengah pencuci pinggan mangkuk mengandungi surfaktan berasaskan petroleum dan bahan pencuci seperti diethanolamine (DEA) dan sodium dodecylbenzensulfonate.Kedua-dua bahan tersebut boleh merengsakan kulit dan mata.

Get Clean Dish Wash Concentrate tidak mengandungi bahan-bahan ini mahupun bahan berbahaya yang lain.

Rumusan berasaskan tumbuh-tumbuhan daripada sumber semula jadi yang mapan.
Buih sabun yang tahan lebih lama.
Menjadikan pinggan bersih berkilau.
Hanya beberapa titisan untuk mencuci timbunan pinggan mangkuk di dalam sinki

Keunikan Shaklee Hand Dish Wash

Selamat

  • Tidak toksik
  • Hipoalergenik
  • Tanpa klorin
  • Lembut pada tangan anda
  • pH seimbang
  • Tiada bahan kimia berbahaya

Berkesan

  • Amat berkesan menanggalkan minyak
  • Rumusan pekat: hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang lebih banyak
  • Buih sabun yang tahan lebih lama

Mesra Alam


  • Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan (diekstrak daripada jagung dan kelapa)
  • Mudah biorosot/Terbiodegrasi/mudah mereput.
  • Tanpa fosfat.
  • Tanpa bahan pewarna
  • Bungkusan yang boleh dikitar semula
  • Selamat untuk sistem septik dan pembetungan

Hand dish wash shaklee
Habd dish wash juga bebas paraben dan SELAMAT untuk mencuci botol susu bayi.

Untuk mendapatkan sebotol Hand Dish Wash yang mesra alam dan mesra pengguna boleh menghubungi 

Mami Husna
0162222531
SMS/Whatsapp

Jika mami katakan bahawa shaklee Hand dish wash ni berbau harum ini tidak merengsakan/pijar/panaskan tangan dan mesra alam sekitar, mungki...

0 comments: