Krim ruam yang benar-benar SELAMAT untuk kulit bayi

9/09/2016 nurul husna 0 Comments

Krim selamat untuk bayi


Selain omega guard...krim herbal blend pun feveret aisar jugak..asal gatal mesti terus cari 'kim'..tangan kaki perut semua tempat dia sapu..

Nak dijadikan cerita anak customer saya pada asalnya naik ruam kat muka dan badan..(...comelkan..sekali tengok macam rara princess master Aya Chalo)..disebabkan tersalah beri krim kulit dia jadi merah macam tu..

Kesian kan...

Krim untuk masalah kulit


Mak nya nak cuba berikhtiar dengan herbal blend ni..alhamdulillah after seminggu kulit nya dah cantik macam gambar di bawah tu..

Jadi kalo ibu ada anak yang mempunya masalah kurap susu ir ruam...tak yah try saou dengan lipstik..kita tak tau apa kandungan lipstik tu..tapi krim ni 100% berasaskan herba.

Selamat untuk anda dan bayi.

Selain omega guard...krim herbal blend pun feveret aisar jugak..asal gatal mesti terus cari 'kim'..tangan kaki perut semua tempa...

0 comments: