Rahsia ibu muda tampil lebih slim berbanding zaman bujang

9/18/2016 nurul husna 0 Comments

Dalam banyak2 downline mami...mami nak share kisah anak sulong mami sorang ni..

Beliau terlebih dahulu kenal shaklee dari mami.. beliau terlebih dahulu amalkan shaklee berbanding mami.

Tapi masa tu beliau tak register sebagai ahli shaklee sampailah satu ketika bila beliau terbca sharing mami ang berjaya dapat berjaya dapat bonus hampir 4 angka padahal baru beberapa bulan mami buat bisnes shaklee..


Mungkin jodoh kami kuat lagipun kami kosmate di UPM dulu..tu pun kepercayaan tu ada. Padahal dah ramai yang merisik beliau untuk join member shaklee..

Alhamdulillah dah 2 tahun kami berkongsi ilmu dalam bisnes ni..walaupun beliau seorang guru tapi masih ada waktu nak berbisnes sampingan. Padahal semua urusan rumah, anak dan suami beliau buat sendiri je.

By the way..lebih memeranjatkan lepas beliau amalkan set berpantang shaklee...orang nya yang chubby dulu transform jadi selim melim gitu..



Siapakah gerangannya orang tu?

Haa..ni la gerangan nya cikgu Najee Jieto ni..

Dulu masa mami kenal beliau orang nya chubby2 je (boleh tengok gambar yang bertudung peach tu)..




Tak sangka lak lepas grad sampailah dah berkahwin badannya naik sangat.

Tapi semasa berpantang anak sulong beliau amalkan set berpantang shaklee...hasilnya badan beliau turun mendadak. Rakan2 guru 1 sekolah pun terkejut dengan perubahan nya.



No wonder la masa sambutan hari guru tahun ni dapat title cikgu paling gojes.

Tengok la dulu mak nya sape...mami gojes anak mestilah double gojes..ye tak..

Dalam banyak2 downline mami...mami nak share kisah anak sulong mami sorang ni.. Beliau terlebih dahulu kenal shaklee dari mami.. beliau te...

0 comments: