Minuman isotonik yang mampu membekalkan tenaga sepanjang hari

9/10/2016 nurul husna 0 Comments

~Diari perjalanan dari Batu Pahat ke Lenggong~







Sejak semalam jalan raya dah penuh dengan kenderaan. Semua excited nak balik kampung berjumpa dengan keluarga masing.


Mami sekeluarga pun dah balik pontian (kampung sebelah suami) semalam.

Hari ni kitorang nak bergerak balik lenggong pulak. Ofkos la saya excited sebab dah lama tak balik kampung.

Biasanya perjalanan dari Batu Pahat ke Lenggong ambil masa at least 8 jam. Tu pun kalo tak jem la.


Kalo jem mau 12 jam baru sampai. So kalau dah 12 jam perjalanan paham2 jela macam mana penat nya Encik Suami.

Cik Puan Isteri kesayangannya nak gilir2 drive pun tak diberinya.

Jadi untuk elakkan daripada penat dan mengantuk yang melampau mami akan standby dengan cinch tea shaklee.



Keselamatan mestilah diutamakan.

Tapi encik suami ni suka nak drive siang2 so biasanya masa sahur la mami hidangkan dia cinch tea ni.

Untuk lagi sedap dan bertenaga mami campurkan pulak dengan performance drink.



Anak2 pun suka. Last2 anak2 pun kekal aktif sepanjang perjalanan.


Last2 mami & abi yang pening melayan riuh gegak anak2. Hahahah..


Doakan kitorang selamat pergi dan pulang yer.



~Diari perjalanan dari Batu Pahat ke Lenggong~ Sejak semalam jalan raya dah penuh dengan kenderaan. Semua excited nak balik kamp...

0 comments: