Menu sahur yang mengenyangkan dan MUDAH disediakan

9/09/2016 nurul husna 0 Comments

Ingat tak hari tu saya share resepi smoothie yang diberi nama ESMEL PERDOSANG tu...😂😂

Inilah 3 bahan utama dalam smoothie..memang terngkat habis.. even terbangun lewat 5 minit before imsak pun still sempat lagi amik yang ni.

Tak pun korang blend siap2..letak dalam peti ais..bangun terus ambil yang ni.. CEPAT & PANTAS..🏃🏃💨


Apa yang bestnya gabungan 3 bahan ni?

🌻ESP : membekalkan tenaga berpanjangan sepanjang hari berpuasa. Aktiviti harian masih boleh diteruskan macam biasa.

🌻Meal shakes : membekalkan vitamin & mineral..almaklum la masa sahur kita buat syarat je..at least dapat pahala.

Macam abah saya selalu cakap beza puasa orang islam dwngan bukan islam adalah sahur.

🌻Performance drink : mengurangkan dehidrasi sepanjang berpuasa. Berbuka dengan performance drink pun dapat mengembalikan kesegaran pada tubuh dengan segera.

Jadi lebih bersemangat & bertenaga untuk terawih.

=================================

Ibu menyusu pun tak perlu lagi risau production drop sebab ketiga2 ni pun bantu 'Make More Milk'.

💘Susu badan pun lebih pekat dan bernutrisi.

💘Anak lebih cepat kenyang.

💘Tidur lebih lena.

💘Ibu pun boleh rehat.


Jom dengar apa kata anak-anak syurga ni.

Ingat tak hari tu saya share resepi smoothie yang diberi nama ESMEL PERDOSANG tu...😂😂 Inilah 3 bahan utama dalam smoothie..memang terngk...

0 comments: