Produk ferevet Mami Husna - Kolegen paling berbaloi untuk dibeli

9/09/2016 nurul husna 0 Comments

Kolegen paling berbaloi beli


Bila bercerita pasal vitamin @ produk shaklee yang jadi feveret mami ada banyak sebenarnya macam ostematrix, Nutriwhite Cleansing Foam, vita C, banyak lagi la dan termasuk lah shaklee collagen powder ni.

Kenapa mami suka sangat dengan kolagen ni?

Selain daripada 1001 manfaat nya kepada kulit, tulang, rambut, sendi dan kuku......kolagen ni memberikan kesan yang sangat cepat.

Seawal 3 hari penggunaan dah boleh rasa kulit halus dan tegang je. Untuk dapatkan hasil yang maksimum @ 360 degree transformation seelok2 nya kena ambil kolagen ni secara berterusan selama 4 bulan.

Masa tu nanti memang cun habis la..silap haribulan ramai yang dah tak cam.

Kolagen ni jugak selalu ada dalam handbag mami. Dan disebabkan ke'gila'an mami kat kolagen ni (..jangan sampai gila sudah...😆)..kalau shaklee offer reward yang include kolagen...mami takkan lepaskan peluang. Barang percuma sape yang tak nak kan. Barang baik pulak tu.😄

Ingin dapatkan 1 kotak Shaklee Collagen Powder anda hari ini. Klik poster di bawah untuk tempahan. 



call/sms/whatsapp 016 2222 531

NURUL HUSNA (follow saya FB)


 untuk mendapatkan / mengetahui promosi semasa.

Bila bercerita pasal vitamin @ produk shaklee yang jadi feveret mami ada banyak sebenarnya macam ostematrix, Nutriwhite Cleansing Foam, ...

0 comments: